Onze werkwijze

Bij Tandartspraktijk van Laak helpen wij u om uw gebit gezond te maken én te houden. Dat doen we graag voor het hele gezin. Zowel op onze locatie in Uden als in Erp staat een deskundig team van specialisten voor u klaar. We creëren graag een gemoedelijke sfeer en helpen u met het voorkomen en verhelpen van problemen aan gebit en tandvlees.

Wanneer u een accuut probleem of pijn heeft en met spoed een afspraak nodig heeft, dan kunt u vaak al dezelfde dag terecht bij een van onze specialisten. Neem contact met ons op via 0413-330847.

We adviseren u twee keer per jaar een periodieke controle aan uw gebit te laten uitvoeren door de tandarts, om grote gebitsproblemen te voorkomen.

Behandelingen bij Tandartspraktijk van Laak

Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. In sommige gevallen is het nodig om een specialist in te zetten. Wij verwijzen u in die gevallen door naar een betrouwbare specialist met wie wij samenwerken.

U kunt bij Tandartspraktijk van Laak onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

Vertrouwelijke persoonsinformatie

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in ons computersysteem. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens doorsturen naar een andere behandelaar.